FOTO. Protest la Agenția de Mediu. Salariații au întrerupt lucrul

426

Articole de la același autor

Salariații Agenției pentru Protecția Mediului Constanta protestează astăzi. Aceștia au întrerupt programul de lucru astăzi, începând cu ora 10, manifestându-și nemulțumirea profundă cauzată de adâncirea inechităților salariale din sistemul public.


"În prezent, salariile angajaților APM Constanta sunt cele stabilite în luna decembrie 2009, în contextul în care salariile colegilor noștri bugetari din aceeași familie ocupațională, au făcut recent obiectul unor acte normative individualizate, crescând substanțial. Exemplificăm: direcțiile sanitar-veterinare județene, casele de asigurări de sănătate județene, casele județene de pensii, agențiile județene pentru plăți și prestații sociale, direcțiile de sănătate publică, consiliile județene, administrațiile județene a finanțelor publice. Și altor categorii de bugetari, din familiile ocupaționale învățământ și sănătate, le-au fost acordate importante majorări și alte drepturi de natură salarială", explică reprezentanții salariaților APM Constanța.


Reamintim că aceștia au protestat spontan și săptămâna trecută, pe 14 martie, însă nimeni din cadrul Ministerului Mediului nu s-a arătat dispus să discute cu ei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0975 secunde