FOTO. Din seria "ce comanzi și ce primești" / S-a minunat când a deschis coletul!

1128
1

Articole recomandate

Sărbătorile se apropie, așa că brazii devin cele mai cumpărate produse în această perioadă. O femeie din Marea Britanie, însă, a primit cu totul altceva într-un colet comandat online.


Aceasta a căutat zile în șir brăduțul artificial perfect și când l-a găsit l-a comandat imediat. Mare i-a fost, însă, mirarea când a deschis coletul. Bradul din pachet nu avea nimic în comun cu cel din poză de pe site, scriu cei de la Metro.co.uk.

Bradul are mai puțin de jumătate din crengile celui postat pe site, iar calitatea lasă mult de dorit.


Comentează știrea

stelica
15 decembrie 2016
intradevar sunteti boschetari de ziaristi

in primul rand in uk nu exsita aceste probleme cu ce vezi si ce cumperi...totul este clar si explicit...sa spunem ca s ar produce aceasta erroare ...totul este schimbat in baza unui mail si nu este necesar sa trimiti intai prdusul defect...atasezi doar foto la email....cat despre web siteul mentionat am cautat si eu aceasta mare stirre.....dar nu exista..,asadar ...sunteti niste mincinosi boschetari ca sa atrageti atentia...asupra unui subiect inexistent..."o femeie a cautat zile in sir...bradul de craciun....ati stat linga ea se stiti ca a stat zile in sir??? Marrrrrsssshh!!!!! boschetarilo...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2015 secunde