Fost subofițer de informații, găsit spânzurat. Bărbatul și-a pus ștreangul de gât în casa părinților

257
Fost subofițer de informații, găsit spânzurat. Bărbatul și-a pus ștreangul de gât în casa părinților - spanzurat47048200-1549453656.jpg

Articole recomandate

Sfârșit tragic pentru un fost subofițer de la serviciul de informații din Buzău. Bărbatul de 50 de ani a fost găsit spânzurat în curtea părinților săi.

Bărbatul a fost găsit, marți seară, spânzurat în apropierea unei anexe din casa pe care părinții săi o dețineau pe o stradă din municipiul Buzău.

Fost subofițer în cadrul Serviciului de Informații și Protecție Internă Buzău, bărbatul se pensionase în urmă cu mai bine de un an. Imediat după au început să apară problemele, care au dus atât la divorț, cât și la acumularea unor datorii. Apropiații spun că fostul subofițer suferea de ceva vreme de o puternică depresie.

Bărbatul a fost găsit de către părinți spânzurat în apropierea unei anexe și au alertat imediat poliția și ambulanța. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă și desfășoară cercetări pentru a afla cauzele care au dus la gestul bărbatului.


sursa text si foto: www.romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.735 secunde