Focare de COVID în mai multe localități din județ. Prefectura ia măsuri

551
Focare de COVID în mai multe localități din județ. Prefectura ia măsuri - masca2-1613759840.jpg

Articole recomandate

Astăzi, în cadrul COmitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta, au fost votate hotărârile nr. 17 și nr. 18.
Prima prevede încadrarea ratei de incidență pentru 4 U.A.T.-uri de pe raza județului, după cum urmează:
- 3 U.A.T.-uri (Murfatlar, Crucea, Lumina) vor funcționa respectând măsurile din anexa 3 - pentru localități cu incidența între 1,5/1.000 și 3/1.000 locuitori.
- un U.A.T. (Vulturu), va funcționa respectând măsurile din anexa 4 - pentru localități cu incidența peste 3/1.000 locuitori.


Măsurile intră în vigoare din data de 19.02.2021 și vor fi valabile pentru 14 zile, urmând a fi reevaluate.


Pentru celelalte localități din județ rămân valabile măsurile adoptate prin Hotărârea CJSU nr. 12/12.02.2021.*


A doua hotărâre din CJSU de astăzi prevede schimbarea a 27 de scenarii de funcționare pentru unități de învățământ din județul Constanța.


"Observăm că sunt, în continuare, localități în care rata de incidență crește, semn că pericolul pandemic nu ne-a părăsit. Suntem nevoiți să impunem, acolo unde este cazul, măsuri mai ferme, pentru a nu anula toate eforturile care se fac, atât prin campania de vaccinare, cât și prin respectarea regulilor de prevenție și protecție.


În ultima perioadă ne-am aflat pe un platou, fapt certificat de cifrele pe care le înregistrăm la nivelul județului, zi de zi. Îi îndemn pe toți constănțenii să dea dovadă în continuare de răbdare și responsabilitate, așa cum au făcut-o în ultimele luni", a transmis prefectul judetului, Silviu Cosa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8526 secunde