Florin Cîţu: Nu vor fi noi restricţii în afară de cea privind circulaţia pe timp de noapte

167
Florin Cîţu: Nu vor fi noi restricţii în afară de cea privind circulaţia pe timp de noapte - 1200px-1615372108.jpg

Articole recomandate

Premierul Florin Cîţu a declarat, miercuri, că nu vor fi introduse alte restricţii în afară de cea privind circulaţia pe timp de noapte, care va începe de la ora 22,00, adăugând că el nu a fost de acord cu închiderea mall-urilor în weekend.


Întrebat la Palatul Parlamentului dacă în condiţiile prelungirii stării de alertă vor fi introduse noi restricţii în afară de cea privind circulaţia pe timp de noapte, Cîţu a spus: "Nu. Este cea mai importantă măsură. Magazinele rămân deschise până la ora 21,00. Au fost propuneri cu mai multe restricţii, nu le-am acceptat, de închidere a mall-urilor în weekend şi aşa mai departe. Nu mergem în direcţia asta, eu ştiu că există mai multe persoane care încearcă să restricţioneze, eu cred că în momentul ăsta România se descurcă foarte bine. O să avem o lună cu mai multe doze de vaccin, cu 2,6 milioane în această lună, 3,1, cel puţin în luna aprilie, deci campania merge foarte bine. (...) Eu nu sunt de acord cu închiderea mall-urilor. Propunerea a venit de la specialişti în epidemiologie, dar nu suntem de acord în acest moment".


Premierul a menţionat că este în discuţie o propunere privind reducerea capacităţii de cazare în câteva pensiuni din staţiunile montane. Florin Cîţu a afirmat că nu are estimări cu privire la numărul infectărilor în următoarele zile.


"Au fost estimări că vom avea 10.000 în luna martie şi nu suntem acolo, estimările sunt estimări, realitatea le infirmă de fiecare dată", a arătat premierul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6199 secunde