Florin Cîțu a afirmat că i-a fost mai frică de deficit și capacitatea de finanțare decât de COVID

82
Florin Cîțu a afirmat că i-a fost mai frică de deficit și capacitatea de finanțare decât de COVID - florin-1591543656.jpg

Articole recomandate

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a afirmat că singura îngrijorare a sa în toată această perioadă a fost situația finanțelor publice, iar frica pentru stabilitatea și capacitatea de finanțare a țării a fost mai mare decât cea de Covid-19, conform Agerpres.


"Nu prea am avut timp să mă gândesc la asta (frica de Covid-19 n.r.), singura îngrijorare a mea era ce se întâmplă în situația aceasta cu finanțele publice. Eu am respectat toate condițiile, dar mai mult frica nu a fost pentru mine, pentru că am fost atât de concentrat din februarie de când am văzut că se întâmplă ceva, și mă gândeam la cum o să ieșim. Când ai atât de multe probleme, la tine te gândești ultimul. Să știți că mie îmi era mai frica în februarie și în martie pentru deficit, stabilitate, capacitatea de finanțare. Da, îmi era mai frică decât de Covid", a precizat, duminică, la Digi 24, Florin Cîțu, întrebat dacă îi era mai frică de deficit decât de Covid-19. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2468 secunde