Flori pentru cadrele medicale din triajul epidemiologic de la Spitalul Mangalia

262

Articole de la același autor

Un gest de susținere și apreciere pentru cadrele medicale din Mangalia i-a impresionat pe constănțeni. Astfel, o florărie din municipiul din sudul județului Constanța aduce, de două zile, buchete de flori cadrelor medicale care își desfășoară activitatea în triajul epidemiologic și în izolatorul aflat în curtea Spitalului Municipal Mangalia.



"Zilele acestea, am aflat cum este să trăiești și să muncești în mijlocul unei comunități mici, dar cu oameni cu inima mare. Ne bucurăm de sprijinul lor și le mulțumim pentru tot ajutorul. Pentru noi nu înseamnă doar sprijin material. Ne-am alimentat speranța că o să ieșim bine din asta", a transmis dr. Paula Untaru, directorul medical al Spitalului Municipal Mangalia.

De asemenea, conducerea spitalului a precizat că, în ultimele zile, mai multe persoane au făcut donații constând în medicamente și materiale sanitare, pentru a susține efortul cadrelor medicale în lupta cu coronavirusul care a pus pe jar întreaga lume.

"Am primit donații, medicamente, materiale sanitare necesare, vin oamenii să ne întrebe de ce anume avem nevoie și să ne ajute. Le mulțumim pentru sprijin!", au declarat, pentru "Cuget Liber", reprezentanții Spitalului Municipal Mangalia.

Menționăm că, săptămâna aceasta, în curtea spitalului din Mangalia a fost realizat un spațiu de triaj, pe unde trec toți pacienții înainte de a fi îndrumați și direcționați spre cabinetele medicale sau secțiile spitalului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4785 secunde