Firma Renault, dispusă să angajeze studenți

160
Firma Renault, dispusă să angajeze studenți - header-1511441079.jpg

Articole de la același autor

Specializarea Autovehicule Rutiere (AR) din cadrul Facultății de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă (FIMIM) a Universității "Ovidius" din Constanța (UOC), în parteneriat cu Groupe Renault România, organizează, în perioada 23-24 noiembrie, o serie de întâlniri cu absolvenții și studenții, care au ca obiectiv prezentarea oportunităților de angajare și de practică și recrutarea acestora. 


La eveniment vor participa ing. Dănuț Pesceanu și ing. Alin Mihai, reprezentanți ai Centrului de cercetări pentru automobile Dacia- Renault Technologie Roumanie (RTR), departamentul Instalații de propulsie. Discuțiile se vor axa pe proiectele de viitor ale SC Automobile Dacia SA și ale Centrului Tehnic Titu. Totodată, vor avea loc interviuri de angajare cu absolvenții facultății și interviuri cu solicitanții de stagii de practică (studenți din anul III și IV).


Manifestarea face parte din activitățile proiectului "Primăvara Automobilului Constănțean 2017-2018", ce a inclus implicarea în studiile de optimizare a traficului a Specializării AR, participarea și aigurarea suportului logistic la Zilele Academiei Tehnice din România și participarea echipelor de studenți la concursurile naționale cu profil ingineresc, desfășurate cu ocazia Congresului Internațional de Automobile Pitești 2017, la începutul acestei luni. Acțiunile vor continua cu vizite tematice la Muzeul Tehnic, Țiriac Collection, Salonul Automobilului București, Șantierul Naval Cernavodă, la RTR Titu și uzina Dacia, prelegeri și lansări de carte ale unor invitați de marcă de la universități din Germania și Austria. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8587 secunde