Fii Eco și de mărțișor!

376
1
Fii Eco și de mărțișor! - martisorulecologic-1361551172.jpg

Articole de la același autor

Pentru a sărbători venirea primăverii, ONG Mare Nostrum organizează, la Tomis Mall, evenimentul intitulat "Mărțișorul Ecologic". Cei mai talentați și creativi elevi constănțeni își vor prezenta creațiile în cadrul unei expoziții cu vânzare. Anul acesta vor participa 30 de instituții de învățământ constănțene, care și-au mobilizat elevii și cadrele didactice să creeze mărțișoare prietenoase cu mediul.

Evenimentul, ajuns la cea de-a noua ediție, se desfășoară pe 26 februarie, între orele 16,00 și 19,00, în zona de food. "Mărțișorul Ecologic" a fost menit să pună în valoare creativitatea elevilor, care pot realiza mărțișoare din diverse obiecte naturale și reciclate, cu un impact negativ redus asupra mediului. 

"Suntem plăcut surprinși de receptivitatea și implicarea elevilor și a cadrelor didactice în toate activitățile organizate de noi, menite să protejeze mediul și să promoveze un comportament prietenos față de acesta. Astfel, dorim să le reamintim constănțenilor faptul că pot respecta mediul, chiar și cu ocazia mărțișorului, prin alegerea unor produse alternative. Ce poate fi mai deosebit de mărțișor, decât să faci cadou, persoanelor dragi, un simbol al primăverii creat cu foarte mult drag de un copil?", a declarat Anca Gheorghe, asistent eveniment. 

Comentează știrea

Ion Vasile
24 februarie 2013
Ecologic ?!

eu cred că ar trebui să vă gândiți să transformați Mare Nostrum și din punct de vedere al încadrării juridice din asociație în s.r.l. ! Sau ați ajuns deja la nivel de S.A. ? Cine mai scoate banii de la bancomat în locul lui "Marci" intrați oficial ca salariu/indemnizație de pe proiect european ca să-i ducă cash la negru lu' Mihaela?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4566 secunde