Fetița cât o palmă s-a născut cu 4 luni înainte de termen. 10 chirurgi au operat-o de urgență

151
Fetița cât o palmă s-a născut cu 4 luni înainte de termen. 10 chirurgi au operat-o de urgență - 3500fetita000067103900-1488455898.jpg

Articole recomandate

Caz uluitor în Marea Britanie: o fetiță născută prematur după doar 23 de săptămâni a supraviețuit unei operații de 3 ore care a avut loc chiar în prima zi de viață.


Se întâmplă și minuni într-o lume plină de nenorociri. Micuța Abiageal Peters este cel mai tânăr pacient care a supraviețuit unei operații pe abdomen.

Fetița venită pe lume cu 4 luni înainte de termen cântărea doar 600 de grame și avea o gravă problemă de sănătate care trebuia operată cât mai rapid.

Avea doar 10% șanse de supraviețuire, însă miracolul s-a produs. Operația a durat 3 ore și au participat 10 chirurgi, scrie Metro.co.uk.

Medicii au reușit să-i înlăture 17 cm din intestin, deși fetița nu era mai mare decât o palmă cu totul.

Cazul uluitor s-a petrecut cu câteva luni în urmă la spitalul St George's Hospital din Londra, iar acum mama și fetița s-au pregătit de externare.

"Au fost momente înfricoșătoare. Ne-au spus că operația e riscantă, dar nu am știut că niciodată un copil atât de mic nu a supraviețuit intervenției chirurgicale", a povestit mama fetiței, Louise, de 32 de ani.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0542 secunde