€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Festivalurile Neversea și Untold deschid porțile României zecilor de mii de turiști străini

Ştire online publicată Miercuri, 19 Iunie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Untold și Neversea continuă campania „Romania All Inclusive”. Organizatorii celor două festivaluri își doresc să fie în continuare deschizători de drumuri pentru turiștii care vin pentru prima dată în țară și descoperă frumusețile ei prin prisma celor mai așteptate evenimente muzicale ale anului 2019. De la munte până în Delta Dunării, campania „Romania All Inclusive” își propune și în acest an să transforme România în cel mai mare resort turistic din lume. 


Astfel, în parteneriat cu Ministerul Turismului, brățările de festival Untold și Neversea vor oferi, în perioada 7 iulie - 10 septembrie, reduceri sau alte facilități la peste 70 de obiective turistice importante din întreaga țară. Pentru a putea promova turiștilor cât mai multe atracții ale României, și în acest an este disponibilă o platforma online atât pe untold.com/rai, cât și pe neversea.com/rai, unde pot fi încărcate în mod gratuit obiective turistice (castele, muzee, conace, complexe turistice de tip hotel-restaurant), singura obligație a operatorilor fiind de a oferi un beneficiu posesorilor de brățară Untold și Neversea 2019. 
Toate obiectivele turistice care se vor înscrie în platformă vor fi promovate pe site-urile untold.com și neversea.com. Pe lângă beneficii și oportunitatea de a vizita aceste obiective turistice, organizatorii lansează o provocare și turiștilor. Toți cei care vor vizita aceste locuri cu brățara de festival să posteze în social media poze din locațiile pe care le-au vizitat și să folosească haștag-ul #rai2019. Cinci dintre ei pot câștiga, prin tragere la sorți, kit-uri de festival. 


Mii de turiști străini au vizitat, în ultimii trei ani, obiectivele turistice înscrise în campanie, printre care și cele de pe litoral.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8827 secunde