Fără toxiinfecții alimentare pe litoral. ANSVSA a efectuat controale minuțioase

168
Fără toxiinfecții alimentare pe litoral. ANSVSA a efectuat controale minuțioase - 1-1598271725.jpg

Articole recomandate

Pe litoralul românesc nu s-au înregistrat suspiciuni sau episoade de toxiinfecții alimentare care să pună în pericol sănătatea publică, în perioada 13 iulie - 22 august, în care au avut loc controale efectuate de reprezentanții Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), se menționează într-un comunicat remis luni de instituție, citat de Agerpres.ro.


În cadrul Comandamentului Sezon Estival 2020, medicii veterinari din cadrul ANSVSA și din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Constanța au verificat, în perioada 13 iulie - 22 august, un număr de 1.341 de unități de alimentație publică, astfel: 117 baruri, 2 cafe-baruri, 18 snack-baruri, 42 braserii, 105 unități tip bufet, 8 bistro-uri, 163 de fast food-uri, 57 de rulote, o carmangerie, 464 restaurante, 21 de pizzerii, 3 pensiuni, un depozit, 7 cofetării/patiserii, 80 de laboratoare patiserie/cofetărie, 216 magazine alimentare, 4 supermarketuri, 12 tonete, un magazin de pește, 5 autoutilitare, 8 gelaterii, 3 standuri cu produse alimentare și 3 unități cu produse congelate, potrivit comunicatului ANSVSA.


Medicii veterinar au verificat modul în care operatorii din industria alimentară au respectat condițiile sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor privind producerea, prelucrarea, depozitarea, transportul și comercializarea produselor alimentare în unitățile de alimentație publică de pe litoral.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7366 secunde