Fără certificat verde, în public, la parada de 1 Decembrie

1143
Fără certificat verde, în public, la parada de 1 Decembrie - xfaracertificat-1638279288.jpg

Articole de la același autor

Ceremonia militară dedicată Zilei Naţionale a României va avea loc miercuri, 1 decembrie, începând cu ora 11.00, în fața Parcului Tineretului din zona Casei de Cultură din municipiul Constanța. Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța va asigura măsurile de ordine publică pentru desfășurarea ceremoniei cu respectarea cadrului legal în vigoare privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

„Accesul persoanelor care doresc să asiste la ceremonie se poate realiza doar în afara zonelor oficiale delimitate de organizatori, începând cu ora 9.00 şi este permis cu asigurarea unei distanţe de minimum un metru între participanți şi cu purtarea măștii de protecție. Certificatul verde nu este necesar pentru publicul spectator care intenţionează să asiste la eveniment”, anunţă reprezentanţii jandarmilor constănţeni.

Aceştia recomandă persoanelor care vor asista la această activitate să poarte corect masca de protecție, să păstreze distanța fizică față de celelalte persoane şi să evite conflictele de orice natură. Părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7894 secunde