Fără blocuri turn pe spațiul verde din Tomis II. PUZ-ul a fost anulat definitiv

957
2
Fără blocuri turn pe spațiul verde din Tomis II. PUZ-ul a fost anulat definitiv - puzspatiuverde-1476894279.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii au mai obținut o victorie în lupta împotriva betonării spațiilor verzi din municipiu. Planul de Urbanism Zonal în baza căruia un investitor ar fi trebuit să construiască două blocuri turn de câte șapte etaje pe spațiul verde de la bulevard Tomis a fost anulat definitiv de instanță, după ce asociațiile de locatari din zonă au înaintat plângerea către judecători.

Potrivit avocatului Stelian Cristian Ion, PUZ-ul rămâne anulat definitiv. "Determinarea locuitorilor din zonă și profesionalismul judecătorilor au fost esențiale pentru demontarea acestui abuz. E greu de crezut că vor mai putea construi ceva acolo, dar vom vedea...", este de părere avocatul.

Amintim că pe cele două loturi de 367, respectiv 394 de metri pătrați, aflate chiar în fața blocului A2, cu patru etaje, o investitoare dorea să ridice două clădiri de câte 20 de metri înălțime. Între turnuri distanța urma să fie de doar 11 metri, iar distanța prevăzută până la cele trei scări ale blocului de patru etaje era de doar 10,46 de metri. Locatarii au solicitat judecătorilor anularea PUZ-ului și au câștigat atât în primă instanță, cât și la recurs.

Comentează știrea

DODO
20 octombrie 2016
urgent !

toate autorizatiile eliberate de administratia Mazare sa fie stopate si verificate si cei care au dat spaga pentru ele sa o ia in brate !

Benoni
6 noiembrie 2016
Vrei sa faci bani?

Vrei sa castigi bani? Trebuie doar sa ai un calculator si internet! Fii propriul tau sef! Dovedit si sigur! De ce te mai gandesti? Echipa ambitioasa! Daca eziti, pierzi! Proiect B:cel mai atragator! Solicita acum detalii la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Octombrie 2016
Stire din Economie : Premiu pentru Clusterul INOMAR
Pagina a fost generata in 0.7705 secunde