€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

Familiile nevoiașe din Cumpăna primesc pachete de Paște

Ştire online publicată Joi, 05 Aprilie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
În prag de sărbători, trăind bucuria Învierii Domnului Iisus Hristos, fiecare dintre noi încearcă să demonstreze cât de puternic este dictonul „dar din dar se face rai”. Primăria și Consiliul local Cumpăna, reprezentate legal prin persoana primarului, ec. Mariana Gâju, vor încerca să ofere un strop de fericire și lumină în sufletele persoanelor vârstnice cu venituri reduse și persoanelor cu dizabilități gradul I(copii și adulți). Un număr de 270 de persoane vârstnice cu venituri reduse și persoane cu dizabilități gradul I (copii și adulți) vor primi pachete conținând produse alimentare necesare hranei zilnice: ulei, zahăr, făină, orez și cozonac.


Totodată, Primăria și Consiliul Local Cumpăna în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădinițele “Florilor” și “Sf. Maria”, Liceul Tehnologic “Nicolae Dumitrescu”, au demarat cu ocazia sărbătorilor de Paște campania locală de strângere de fonduri „Fă-le o bucurie!”.


Pachetele pregătite vor fi donate unui număr de 25 familii nevoiașe identificate de către asistenții sociali ai Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul primăriei. Evenimentele vor avea loc astăzi, 5 aprilie, la ora 10.00, la domiciliul persoanelor vârstnice din localitate și la ora 11.00 vor primi pachete familiile din cadrul Campaniei “Fă-le o bucurie!”, la sediul cantinei sociale de pe lângă Biserica “Sf. Parascheva” Cumpăna.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7444 secunde