Falezele portului, curățate cu ajutorul polițiștilor locali

212
Falezele portului, curățate cu ajutorul polițiștilor locali - curateniefaleza-1518797297.jpg

Articole de la același autor

Politiștii locali și reprezentanții societății de salubrizare au luat la rând falezele din Constanța, pentru a face curățenie. În cursul zilei de vineri, aceștia au participat la o amplă acțiune de ecologizare în zona Faleză Sud și de depistare a persoanelor care colectează materiale reciclabile.

"Acțiunea vizează îndepărtarea de pe domeniul public a gunoaielor menajere în special pet-uri și alte materiale reciclabile colectate de persoanele fără adăpost sau care răscolesc prin gunoi. Acțiuni similare se vor derula zilnic, astfel încât administrația publică locală să-și îndeplinească misiunea de a asigura curățenia orașului", precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Având în vedere campania "Acționează responsabil! Atitudinea ta contează!", autoritățile locale solicită constănțenilor care întâlnesc astfel de cazuri, în care diverse persoane colectează pet-uri ori deșeuri reciclabile, să sesizeze Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241/484.205. În aceste cazuri, echipajele poliției vor interveni în regim de urgență. Pentru utilizatorii aplicației whatsapp, numărul de contact este 0799/606.142, unde pot trimite și fotografii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1384 secunde