Faleza de la Poarta 5, curățată în această dimineață

193
1

Articole de la același autor

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, împreuna cu reprezentanți ai societății de salubrizare au participat, astăzi de dimineață, la o acțiune de ecologizare a falezei din zona Poarta 5.
"Acțiunea a vizat îndepărtarea de pe domeniul public a gunoaielor menajere, în special pet-uri și alte materiale reciclabile colectate de persoanele fără adăpost sau care răscolesc prin gunoi. Acțiuni similare se vor derula și în alte zone ale municipiului Constanța, astfel încât administrația publică locală să-și îndeplinească misiunea de a asigura curățenia orașului", precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța.


Aceștia fac un apel către constănțeni să sesizeze Dispeceratul Poliției Locale, atunci când văd diverse persoane care colectează pet-uri sau deșeuri reciclabile. Numărul de telefon disponibil este 0241/484.205. Pentru utilizatorii aplicației Whatsapp, numărul de contact este 0799/606.142. Aceștia pot trimite inclusiv fotografii cu ceea ce constată, locul și direcția de deplasare a persoanelor respective.


Comentează știrea

ct
14 februarie 2018
alo,primaria...

scoateti asistatii sociali la munca !!! toti tiganii din impunato rul cartier facut in buricul orasului, ii ducem in spate noi toti, pt ce ???

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 14 Februarie 2018
Stire din Social : Record de vânzări la ciocolată
Miercuri, 14 Februarie 2018
Stire din Social : Revin ploile la Constanța
Pagina a fost generata in 2.104 secunde