Extragere specială a Loteriei bonurilor fiscale, de Revelion

278
Extragere specială a Loteriei bonurilor fiscale, de Revelion - extragerespeciala-1483030095.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 31 decembrie, va avea loc o extragere specială a Loteriei bonurilor fiscale, cu prilejul Anului Nou. La aceasta, participă bonurile fiscale emise între 17 aprilie și 15 decembrie 2016. Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Prima va avea loc sâmbătă, 31 decembrie, și va consta în extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depășește 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câștigători.

Astfel, prima etapă de selecție a câștigătorilor va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17.30. Extragerea este publică. Rezultatele vor fi postate pe site-urile Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al Companiei Naționale Loteria Română (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii, precum și numărul de ordine). În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de un milion de lei este împărțit persoa-nelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigă-toare.

Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile se constată depășirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4527 secunde