Expoziție și curs de fotografie la City Park Mall Constanța

255
Expoziție  și curs  de fotografie la City Park Mall Constanța - expozitiefotografie-1447264180.jpg

Articole de la același autor

Pasionații de fotografie se vor putea delecta începând de astăzi cu o expoziție deosebită de fotografie, găzduită de City Park Mall. În premieră, se află la Constanța, fotografiile câști-gătoare în prestigiosul concurs National Geographic Photo Contest 2015.

La concursul National Geographic Photo Contest 2015, care s-a desfă-șurat între 2 iulie și 30 septembrie 2015, au fost înscrise 1.514 imagini, realizate de 773 de fotografi. Pentru fiecare secțiune din concurs, cum ar fi natură, oameni, animale, reportaj și plimbări prin București, au fost desemnate câștigătoare către două fotografii: una la alegerea publicului, prin vot online, și una la alegerea juriului. Fotografiile vor putea fi admirate până miercurea viitoare, pe 18 noiembrie.

Pentru a veni în întâmpinarea pasionaților de fotografie care vor să învețe mai mult despre tehnicile ce ridică fotografiile la rang de artă, City Park Mall le oferă posibilitatea vizitatorilor de a participa și la un curs de fotografie cu intrare liberă, ce va fi susținut de Dan Beșliu. Cursul va avea loc în deschiderea vernisajului, astăzi, începând cu ora 18,00. Dan Beșliu este lector de fotografie și editare de imagini la Școala de Fotografie Freelancer, cu peste 3.000 de imagini publicate în ziare și reviste. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Octombrie 2015
Stire din Sănătate : Ziua Roz la City Park Mall Constanța
Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Roger Waters sparge "Zidul" la Cinema City
Pagina a fost generata in 0.5579 secunde