Expoziție cu vânzare, realizată de copiii din centrele de plasament

175

Articole de la același autor

Copiii și adulții din centrele de plasament din județul Constanța au luat parte, ieri, la inaugurarea expoziției de Paște, în prezența reprezentanților Consiliului Județean Constanța, a conducerii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), a șefilor de centre și servicii și a constănțenilor aflați la cumpărături în VIVO!. 


Expoziția cu vânzare cuprinde obiecte realizate cu propriile lor mâini, adică ornamente specifice acestei sărbători, multe dintre ele unicat, confecționate din materiale reciclabile. În deschiderea sesiunii de shopping, copiii au susținut un scurt moment artistic - cântece și dansuri. 


"Vreau să mulțumesc copiilor, tinerilor și adulților care au realizat aceste obiecte. Lucrurile pe care le faceți voi sunt din ce în ce mai frumoase. Bineînțeles, îi felicităm și pe cei ce v-au îndrumat să confecționați toate aceste obiecte minunate. Mulțumim și conducerii Centrului Comercial VIVO! care ne-a găzduit de fiecare dată și vă doresc tuturor multă sănătate și un Paște Fericit", a declarat Petre Dinică, directorul general al DGASPC Constanța. 


"Să le mulțumim în primul rând copiilor, pentru că ei, în fiecare an, cu sârguință, au făcut obiecte atât de frumoase. Felicitări celor care i-au ajutat și i-au îndrumat!", a afirmat Mariana Belu, secretarul general al Consiliului Județean Constanța. 


Expoziția va fi deschisă până pe data de 5 aprilie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3 secunde