Exerciţiu pe mare. Simularea unui caz de infectare cu coronavirus, la bordul dragorului maritim „Locotenent Lupu Dinescu”, aflat în misiune NATO

270

Articole de la același autor

Marinarii de pe dragorul maritim „Locotenent Lupu Dinescu”, aflat în misiune NATO, au simulat un caz de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la bord.
„Alerta s-a dat în momentul în care un militar aflat la bord a început să prezinte simptome specifice #COVID19. Echipat corespunzător, personalul medical a preluat cazul, iar, în scurt timp, militarul a fost izolat în cabina destinată pacienților sau celor suspecți. Starea de sănătate a pacientului  a fost monitorizată permanent, până la sosirea echipajelor medicale, pentru a fi transportat la Spitalul Militar de Urgență din Constanța. Din fericire, totul a fost doar o simulare, pentru a testa vigilența și modul de lucru al personalului medical ambarcat la bordul dragorului maritim «Locotenent Lupu Dinescu»”, se arată în corespondența transmisă de responsabilul cu activitatea de informare și relații publice de la bord, maistrul militar clasa a IV-a Mihai Martiș.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6869 secunde