EXCLUSIV! Șase candidați înscriși în cursa pentru șefia ISJ Constanța

6430
2
EXCLUSIV! Șase candidați înscriși în cursa pentru șefia ISJ Constanța - isj5-1503580087.jpg

Articole de la același autor

Șase cadre didactice din Constanța s-au înscris pentru ocuparea funcției de inspector școlar general, după încetarea mandatului Gabrielei Bucovală.

Urmare a apelului lansat de Ministerul Educației Naționale, în vederea organizării selecției pentru ocuparea, în anul școlar 2017 – 2018, a 29 de funcții de conducere vacante sau temporar vacante din inspectoratele școlare județene, s-au înscris 95 de cadre didactice.

La finalizarea procedurii de selecție, numirile vor fi aprobate prin ordin de ministru, iar mandatele vor avea caracter temporar – până la oraganizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2017 – 2018.

Potrivit reprezentanților Ministerului Educației, pentru postul de inspector școlar general au fost depuse șase candidaturi, însă numele profesorilor înscriși nu poate fi făcut public.

Cum deja sunt speculate numele foștilor inspectori școlari generali Petrică Miu și Răducu Popescu, rămâne de văzut cine sunt ceilalți patru care și-au depus CV-urile la Ministerul Educației. Un alt nume vehiculat ca posibil viitor inspector școlar general a fost cel al Nicoletei Bercaru, directorul Școlii nr. 39 "Nicolae Tonitza". Contactată telefonic, aceasta a infirmat zvonurile cum că ar fi în cursa pentru șefia ISJ Constanța: "Nu mi-am depus candidatura. Am fost la concurs, am obținut un rezultat foarte bun, am arătat ce era de arătat, dar momentan nu era contextul pentru a mă înscrie în această competiție", a declarat, pentru "Cuget Liber", Nicoleta Bercaru.

Comentează știrea

Giany
25 august 2017
Pe bune

Asta mai lipsea să ajungă inspector general asta de la 39. Mai bine să facă ceva in școală aia nu să pună învățătoarele sa ceara bani la părinți. Dar asta e pe linie de partid că nu degeaba e in PSD.

Bobita
25 august 2017
si cine-s astia?

Miu si Popescu. Sa stea la coada ca -i mare coada, e cam dupa cu ai muncit, cam asta o sa primesti1 si Miu pe unde a muncit, ca in invatamant mai deloc, abia isi face orele. Munceste si el dar la societatea lui de unde are profit. Iar Popescu , chiar nu prea inteleg. Poate ne explica Bucovala si Codreanu ce invarteli si-au propus sa mai faca prin ISJ, sa ramana gasca de aroganti! Hai ca vedem!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4095 secunde