ÎN MAREA BRITANIE

EVZ: TREI PRODUSE "POTENȚIAL MORTALE", RETRASE DE LIDL

5767
1
EVZ: TREI PRODUSE

Articole recomandate

Reprezentanții LIDL au retras de la vânzare trei produse "potențial mortale", după ce s-au descoperit grave nereguli la acestea, scrie evz.ro.

Potrivit Independent.com, produsele respective aveau ingrediente care nu erau scrise pe etichete în limba engleză.

Supermarketurile din Marea Britanie au decis să retragă de la vânzare brânza afumată cu șuncă în stil bavarez, mixul de coacere pentru pâine și Ciocolata cu lapte și alune.

Se pare că acestea conțineau făină, secară, gluten, lapte și alune, produse care nu erau înscrise pe ambalaje, dar pot afecta grav persoanele care au alergie sau intoleranță la ele. În cazurile extreme, ele pot cauza chiar și moartea persoanei care a consumat ingredientele respective.

Comentează știrea

Andrei
31 mai 2016
Castiguri din prima luna!

Castiguri din prima luna!100-285euro lunar!Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar(part-time)sau 285 euro lunar (full-time),acum ,din prima luna!Oferta este pentru toate localitatile tarii!Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere!Activitatea este foarte usoara!Cerem si oferim seriozitate maxima!Pentru mai multe informatii solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre,la una dintre adresele noastre de mail :[email protected]

Pagina a fost generata in 0.6347 secunde