€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Eveniment medical important, în premieră la Universitatea „Ovidius“

Ştire online publicată Sâmbătă, 15 Iunie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Săptămâna aceasta, numeroase cadre medicale renumite, atât din țară, cât și din străinătate participă la conferința „ATOM 2019”. Evenimentul, creat de Asociația Traumatologilor și Ortopezilor din Moldova (ATOM), cu peste 20 de ani în urmă, este organizat, în premieră, la Constanța. Astfel, timp de trei zile, lectori valoroși, din țară și despre hotare, dar și asistenți medicali specializați în ortopedie și traumatologie, vor aborda teme variate care vor reflecta experiențe valoroase. 


Evenimentul se desfășoară, în acest weekend, la sediul Facultății de Medicină din cadrul Universității „Ovidius”. Printre cei care vor lua cuvântul este prof. dr. Pol Rommens, primul președinte al Belgian Trauma Society,  Head of the Orthopedics and Traumatology Department, în cadrul University Medical Center, Johannes Gutenberg-University of Mainz, Germania. Departamentul pe care îl conduce este considerat Centru de Traumatologie de nivel I.  


Un alt invitat de notorietate este prof. dr. Florin Ramadani, de la Wels-Grieskirchen Klinikum, Austria, care va ȋmpărtăși din experiența sa privind anatomia artroscopică a genunchiului, instabilitatea patelară și reconstrucția artroscopică. 
Conferința, care reunește la Constanța elite ale ortopediei și traumatologiei, este organizată, pe plan local,  de echipa din cadrul secției clinice Ortopedie- Traumatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6775 secunde