EROARE MEDICALĂ FATALĂ! Pacient cu infarct, operat la mandibulă

390
EROARE MEDICALĂ FATALĂ! Pacient cu infarct, operat la mandibulă - operatie-1486711914.jpg

Articole recomandate

O femeie din Alba a fost operată la mandibulă deși suferise un infarct. Pacienta acuza dureri în piept și își pierduse cunoștința însă medicii au considerat că durerea vine de la mandibulă. Femeia a murit în spital, iar familia cere acum despăgubiri de 1,5 milioane de euro.


Maria Burlacu a murit ca urmare a tratamentului aplicat în spitalele județene de urgență din Alba Iulia și Cluj-Napoca. Aceasta a ajuns la spital după ce a simțit o durere puternică în piept și și-a pierdut cunoștința. Chiar dacă între timp și-a revenit, soțul său a insistat să meargă la spital.


La UPU Alba Iulia, femeia a fost consultată pentru afecțiunea pe care o avea la mandibulă, medicul susținând că de acolo provine durerea. Ea a fost trimisă la Spitalul de Urgență din Cluj-Napoca, la clinica maxilo-facială unde a fost operată la mandibulă. A murit după câteva ore, iar necropsia a arătat că Maria Burlacu a murit în urma unui infarct masiv. Ulterior, fișele medicale ale femeii au fost modificate.


Soțul și copiii femeii cer acum daune de 1,5 milioane euro. Acțiunea civilă a fost deschisă de Valeriu Burlacu la Tribunalul Alba în 7 februarie 2017. Pârâți în dosar sunt Spitalul Județean de Urgență Alba și medicul Mariana Adămuțiu, respectiv Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj și medicii Ioana Elica Răcean și Gligor Florin Onișor.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Decembrie 2016
Stire din Actual : Actriță cunoscută a suferit un infarct
Pagina a fost generata in 0.8009 secunde