ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, luni, la Constanța

145
ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, luni, la Constanța - bec-1523631435.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posture de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA – Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, luni, în timpul lucrărilor.
Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 18, sunt afectați consumatorii din cartierul Km 5, strada Hatman Arbore, numerele cuprinse între 24 și 47, întrerupere parțială, și străzile Lanului, Mușcatelor, Fântânele, Brazdei, întrerupere totală.
De asemenea, între orele 8.30 și 16.30, sunt anunțate întreruperi totale în cartierul Palazu Mare, pe străzile Izlaz, Bobâlna, Recoltei (parțial) și Valea Morii nr. 61, întrerupere totală.


În restul județului, între orele 8.30 și 16.30, se oprește curentul în municipiul Mangalia, la blocul M1, scările A și B, blocul M2, scările A, B și C, strada Muncitorului nr. 3, întrerupere totală, dar și în localitatea Cumpăna, pe străzile Viilor, Morii, Brazdei și Semănătoarei, întrerupere totală.


Între orele 11 și 15, se va lucra în orașul Năvodari, în cartierul Depozit 10, pe străzile D20, D24 și D25, inclusiv promenada, întrerupere parțială, iar, între orele 9 și 17, în cartierul Tașaul, la blocurile A, B, C, E, F și G, întrerupere parțială.
Tot între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Tortoman, pe străzile 1 Decembrie, Poligonului, Salcâmilor, Lungă, George Coșbuc, Trandafirului și Liliacului, întrerupere totală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1662 secunde