Mai multe ştiri online:

ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 31 Octombrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe strada Corbului nr. 1, blocul R, scara C, respectiv Asociația de Proprietari nr. 680, unde va fi întrerupere totală. 


În restul județului, tot între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi totale în localitatea Eforie Sud, pe strada Ion Movilă, parțial, și pe strada Avram Iancu. Iar între orele 8.30 și 19, vor fi întreruperi în localitatea Eforie Nord, pe străzile Steaua de Mare, Emil Racoviță, Teodor Negoiță. 


De asemenea, între orele 9 și 17, se lucrează în localitatea Lanurile, pe străzile Libertății, Mareșal Antonescu, Mihai Viteazu, Grigore Rădulescu, Mircea Clenciu, Viforului și Profesor Hanu, precum și în localitatea Movilița, pe străzile Brândușei, Liliacului, Macilor, Grâușorului, Trandafirului, Eroilor și Constanței.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6302 secunde