Mai multe ştiri online:

ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

Ştire online publicată Luni, 22 Octombrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța, anunță întreruperea furnizării energiei electrice, luni, în timpul lucrărilor.


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe strada General Manu nr. 24, strada Corbului nr. 1, blocul R, scările A, B și C, Asociația de Proprietari nr. 680, cei din zona Piața Griviței, de pe strada Ștefan Mihăileanu nr. 9.


XXX


În restul județului, între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi în localitatea Eforie Nord, pe strada Emil Racoviță, Teodor Negoi și Complexul „Steaua de Mare”, și în localitatea Eforie Nord, pe strada Carmen Silva, Filipescu, Mugurilor și 9 Mai.


Între orele 9 și 18, se lucrează în localitatea Ovidiu, pe strada Sănătății, blocurile MAN1, MAN2, MAN3, iar, între orele 9 și 17, în localitatea Movilița, pe străzile Brândușei, Liliacului, Macilor, Grâușorului, Trandafirilor, Eroilor și Constanței.


De asemenea, între orele 9.30 și 17.30, se oprește curentul în localitatea Valu lui Traian, pe străzile Plaiului, Soarelui, Împărat Traian, Luncii, Mihai Eminescu, Republicii, Democrației, Calea București și Hasancea.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8783 secunde