ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

130
ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța - lampochki3942777800-1534495601.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe bulevardul Mamaia nr. 34 - 36 bis, blocurile LV2 - LV3, întrerupere totală, precum și cei din cartierul Compozitorilor, de pe strada Iosif Ivanovici nr. 10 - 12, întrerupere totală. 
De asemenea, între orele 9 și 17, sunt anunțate întreruperi în zona Palazu Mic, pe străzile Traian, Școlii și Cișmelei, întrerupere totală. 


XXX 


În restul județului, între orele 8 și 16, se oprește curentul în localitatea Agigea, pe străzile Octavian Goga, Traian Vuia, Aurel Vlaicu, Lucian Blaga, Cristea Grosu, Nicolae Iorga, V. Valcovia și Sanatoriului, întrerupere totală. 


De asemenea, între orele 9 și 17, se lucrează în orașul Năvodari, pe străzile Stejarului, Viilor, Bradului, Mălinului și Câmpului, întrerupere totală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6378 secunde