ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

132
ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța - faracurent11489652037-1530776663.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe aleea Egretei nr. 6, blocul AV5, întrerupere totală.


Între orele 8 și 18, sunt anunțate întreruperi în localitatea Cumpăna, pe Șoseaua Constanței, între strada Monumentului și strada Al. Alimănișteanu, pe strada Preot Alex. Dumitrescu, parțial pe strada Osman Gafar, pe strada Transformatorului, Nucilor, parțial, dar și la blocurile G2, G3, D. 


În același interval, se oprește curentul în localitatea Ovidiu, pe străzile Amurgului, Frunzelor, Crinului, Poștei, întrerupere parțială, iar între orele 9 și 17, în localitatea Poarta Albă, întrerupere totală, și în localitatea Tortoman, pe străzile 1 Decembrie, Poligonului, Salcâmilor, Lungă, George Coșbuc, Trandafirului, Liliacului, întrerupere parțială.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7949 secunde