ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

352
ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța - bec1-1525263493.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 
Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din zona Pieței Tomis III, cei din cartierul Km 4 - 5, de pe Șoseaua Mangaliei, numerele cuprinse între 131 și 173 și de pe străzile Iederei, Nehoiului (parțial). 
În același interval, sunt anunțate întreruperi în localitatea Cumpăna, pe străzile Școlii, Panselei, Liliacului și Gutuiului, întrerupere parțială. De asemenea, între orele 9 și 17, se oprește curentul în orașul Năvodari, în zona Tașaul, pe strada Nuferilor, blocurile A, B, C, E, F și G, întrerupere totală. 


Tot între orele 9 și 17, se lucrează în localitatea Tortoman, pe strada 1 Decembrie - parțial, respectiv pe străzile Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazu, Ghioceilor, Primăverii, Carol I, Socului și Salciilor, întrerupere totală, dar și în municipiul Medgidia, pe strada Independenței, și în localitățile Dumbrăveni, Olteni și Furnica, întrerupere totală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0634 secunde