ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

101
ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța - faracurent11489652037-1499849841.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe strada Solidarității nr. 2, blocul M, scara C, cei de pe strada Perlei nr. 2, blocul Trace Trans Corporation, precum și cei din zona Tomis Nord, de pe Cpt. Dobrilă Eugeniu nr. 5, blocul N, scările D și E, blocul AV35, scara D, respectiv strada pelicanului nr. 21, întrerupere totală.


În restul județului, între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi în localitatea Cumpăna, zona Movila dreaptă, strada Mării, strada Soarelui și strada Brizei, întrerupere totală. De asemenea, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Grădina, întrerupere parțială, precum și în localitățile Dunăreni, Chirnogeni, Plopeni, Faclia și Castelu, întrerupere parțială, Casicea, întrerupere totală, precum și în municipiul Medgidia, la sediul CNACN, întrerupere parțială.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5665 secunde