ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

407
ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța - curent-1499245026.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, între orele 8 și 16, în municipiul Constanța, sunt afectați consumatorii de pe bulevardul I.C. Brătianu, între numerele 48 - 190, întrerupere totală, cei de pe strada Pelicanului nr. 16, blocul AV40, scara C, întrerupere totală, precum și cei din zona Gara CFR, bulevardul Ferdinand nr. 108, blocul R4, scara B, întrerupere totală. De asemenea, sunt anunțate întreruperi pe strada Mărășești, întrerupere de aproximativ trei ore, între 8,30 și 15,30, dar și pe străzile Griviței (tronsonul delimitat de strada Mihai Viteazu și strada Ștefan Mihăileanu), strada George Enescu, strada Ștefan Mihăileanu nr. 10 - 40, strada Constantin Brătescu (tronsonul delimitat de strada Mihai Viteazu și Ștefan Mihăileanu), strada Petre Romulus, întrerupere de aproximativ trei ore, între 8,30 și 15,30.


În restul județului, între orele 9 și 14, se oprește curentul în municipiul Medgidia, în zona centrală, și în orașul Hârșova, întrerupere parțială, dar și în localitatea Grădina, în localitatea Fântânele, întrerupere totală, în localitatea Dunăreni, întrerupere parțială, în localitățile Casicea, Băneasa, Cărpiniș, Tudor Vladimirescu, Făurei, Dobromir, Lespezi, Cetatea, Văleni și Pădureni, întrerupere totală.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5878 secunde