ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi

Luni, 28 August 2017
107
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor.

Astfel, astăzi, între orele 8 și 18, sunt afectați consumatorii din localitatea Culmea, întrerupere totală, iar între orele 9 și 17, cei din localitățile Dunăreni, Chirnogeni, Lanurile - întrerupere parțială și localitatea Casicea, întrerupere totală. De asemenea, în același interval, sunt anunțate întreruperi în orașul Cernavodă, pe străzile Independenței, Oituz, Gheorghe Doja, Păcii și Avram Iancu, cu cartierul Barăci Columbia, întrerupere totală.

Mâine, între orele 8 și 16, se va opri curentul în municipiul Constanța, pe străzile Renașterii și Tataia, respectiv bulevardul Mamaia nr. 10, întrerupere totală, iar între orele 9 și 17, vor fi din nou întreruperi în orașul Cernavodă, pe străzile Independenței, Oituz, Gheorghe Doja, Păcii și Avram Iancu, cu cartierul Barăci Columbia.

Între orele 8 și 18, se oprește din nou curentul în localitatea Culmea, întrerupere totală, iar între orele 9 și 17, în localitățile Dunăreni, Chirnogeni, Lanurile, întrerupere parțială, în localitatea Casicea - întrerupere totală, dar și în localitatea Urluia, întrerupere totală.


Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.5981 secunde