ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi

126
ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi - lumina1324426213-1462953697.jpg

Articole de la același autor

Pentru efectuarea unor lucrări de re revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă, astăzi, timp de câteva ore, în mai multe localități, inclusiv în Constanța. 


Astfel, între orele 7.30 și 17.30, sunt afectați consumatorii din zona Inel II, de pe strada Dezrobirii nr. 131, blocul IV3, scara D, și cei de pe strada Solidarității nr. 12, blocul IV5, scara A și B - întrerupere totală. De asemenea, între orele 8 și 17, sunt anunțate întreruperi pe strada Mihai Eminescu, inclusiv sediul Direcției Poliției Transporturi - Serviciul Județean Constanța - întrerupere totală. 


În restul județului, între orele 8 și 18, sunt anunțate întreruperi în localitatea Eforie Sud, pe străzile Argeș, Lacului și Siretului - întrerupere totală, în localitatea Murfatlar, pe strada Fântâniței, inclusiv blocurile ANL, stația de epurare RAJA, cartierul Vest - întrerupere totală. În plus, între orele 8 și 20, se oprește curentul în localitatea Ovidiu - întrerupere parțială.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3791 secunde