ENEL. Vezi aici ce zone din Constanța nu au curent electric, astăzi, la Constanța

100
ENEL. Vezi aici ce zone din Constanța nu au curent electric, astăzi, la Constanța - bec51323641508-1471509075.jpg
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din zona Compozitori, străzile Nicolae Kirculescu, Constantin Bobescu și Edmond Caudela - întrerupere totală, precum și cei de pe strada Lucernei nr. 8 - întrerupere totală, cei de pe strada Adamclisi nr. 7, blocul P1 și bulevardul Tomis nr. 328, blocul DT1 - întrerupere totală și cei de pe strada Eliberării nr. 27, blocul IV24, scările A și B - întrerupere totală.

De asemenea, între orele 9 și 12, sunt anunțate întreruperi în zona de nord a stațiunii Mamaia, la Vila 1 și Vila 2, situate pe bulevardul Mamaia nr. 560, la Vila Lumința, Vila Paloma, Vila Rândunica, Vila Coral, Vila Selena, Enigma Resort Mamaia, Hotel Marea Neagră și terasele și restaurantele din zonă.

În restul județului, între orele 8 și 16, se oprește curentul în orașul Năvodari, pe străzile M19 și M20 - întrerupere totală și în localitatea Valu Traian. Între orele 9 și 13, se vor face lucrări în stațiunea Costinești, pe străzile Viilor, Radarului, Paltinilor, Speranței și Principală nr. 2 - 10, întrerupere totală, iar între orele 9 și 17, în localitatea Cetate - întrerupere totală și în orașul Hârșova, pe străzile Cășăriei și Frumoasei, inclusiv incinta fostului CAP - întrerupere totală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1648 secunde