ENEL. Vezi aici ce program au Punctele Enel, la final de an

79
ENEL. Vezi aici ce program au Punctele Enel, la final de an - bec3sxc15322000-1451392294.jpg

Articole de la același autor

Joi, 31 decembrie, este ultima zi din anul acesta în care mai puteți plăti factura de energie electrică. Punctele Enel vor fi închise vineri, pe 1 ianuarie 2016, declarată zi liberă legală.

În celelalte zile, Punctele Enel vor funcționa după programul obișnuit. Pe 31 decembrie 2015 și pe 4 ianuarie 2016, acestea vor fi deschise între orele 8 și 16.

Constănțenii care doresc să-și achite factura de energie electrică în această perioadă pot utiliza modalitățile alternative de plată. Se pot face plăți numerar, în magazinele care au afișată sigla Pay Point sau Payzone, benzinăriile OMV, prin Westaco, automatele de încasare sau în rețeaua de bancomate. De asemenea, factura de energie electrică poată fi achitată și prin debit direct, prin internet sau prin virament bancar.

Pentru a afla informații despre consumul de energie, facturile și plățile efectuate, puteți apela gratuit InfoEnel, la telefon 0800/07.08.09 sau pot accesa pagina de web www.enel.ro, secțiunea My Enel.


Pentru perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la rețeaua de energie electric. Serviciul de telecitire va fi funcțional.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5464 secunde