Enel. Pericol de pană de curent electric, mâine, în zona industrială și cartierul Medeea

84
Enel. Pericol de pană de curent electric, mâine, în zona industrială și cartierul Medeea - enellucratorlainaltimepestalp3-1368104116.jpg
Din cauza acțiunilor de defrișări și cosmetizări a vegetației din municipiul Constanța, rețelele electrice de medie tensiune ce alimentează stația Palas Sud vor fi protejate, fiind o singură sursă de alimentare a consumatorilor. 

Drept urmare, gradul de siguranță în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor aferenți aceste stații, va scădea. Zona industrială Palas și cartierul Medeea ar putea fi afectate de apariția unor eventuale întreruperi de curent electric, cu timp mărit de remediere.

În eventualitatea apariției unor avarii în rețeaua electrică de 110 kV aferentă acestei stații, timpul de remediere ar putea ajunge la 30 minute.

"Echipele Enel Distribuție Dobrogea, împreună cu echipe ale contractorilor, vor efectua aceste lucrări în stație, în regim de maximă mobilizare, pentru a reduce pe cât posibil efectele scăderii gradului de siguranță în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor", precizează reprezentanții Enel.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Aprilie 2013
Stire din Social : Zona Km 5, fără curent electric
Pagina a fost generata in 0.4118 secunde