Enel face lucrări de întreținere a rețelelor electrice / Vezi aici ce localități ar putea rămâne fără curent

174
Enel face lucrări de întreținere a rețelelor electrice / Vezi aici ce localități ar putea rămâne fără curent - bec2-1332255331.jpg

Articole de la același autor

În intervalul 21 – 22 martie, între orele 8,00 și 16,00, Enel va efectua lucrări de întreținere în stația de transformare 110/20/10 kV Neptun, fiind retrase din exploatare doua linii de medie tensiune.

Drept urmare gradul de siguranță în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor aferenți stațiilor de transformare Tătaru, Neptun, Mangalia Nord, Costinești, Eforie și a Șantierului Naval Mangalia va scădea.

În eventualitatea apariției unor avarii în rețeaua electrică de 110 kV aferentă acestor stații, posibilitățile de alimentare a consumatorilor pe MT, sunt limitate, iar în cazul unei avarii, timpul de remediere ar putea ajunge la 120 minute.

Echipele Enel Distribuție Dobrogea împreună cu echipe ale contractorilor vor efectua aceste lucrări în regim de maximă mobilizare, pentru a reduce pe cât posibil efectele scăderii gradului de siguranță în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Principalele localități care ar putea fi afectate de eventuale avarii ale rețelei electrice sunt Mangalia, Șantierul Naval Daewoo Mangalia, Costinești, Eforie și Neptun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5524 secunde