Elizabeta Samara și Bernadette Szocs, la ITTF Europe Top 16

116
Elizabeta Samara și Bernadette Szocs, la ITTF Europe Top 16 - samara1358303400-1454511964.jpg

Articole recomandate

Româncele Elizabeta Samara și Bernadette Szocs vor participa la turneul ITTF Europe Top 16, care va reuni cei mai buni jucători de pe continent, în perioada 5-7 februarie, la Gondomar (Portugalia).


Dacă Elizabeta Samara a obținut acest drept grație posturii sale de campioană europeană en titre, Bernadette Szocs a beneficiat de o invitație din partea organizatorilor, alături de Kristin Silbereisen (Germania). Ele le vor înlocui pe germanca Irene Ivancan și pe poloneza Li Qian, ambele retrase din cauza unor accidentări.

La masculin, unde România nu are reprezentant, iar principalul favorit este germanul Dimitrij Ovtcharov, care vizează al treilea trofeu în această competiție. Compatriotul său Timo Boll are în palmares cinci titluri la Europe Top 16.

La fete, austriaca Liu Jia este deținătoarea titlului, fiind cap de serie numărul patru. Principala favorită este germanca Petrissa Solja, în timp ce Samara este cap de serie numărul doi.

Turneul, desfășurat în diferite formule, datează din 1971, fiind cunoscut ca Europe Top 12, pentru ca de anul trecut să devină Europe Top 16.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4249 secunde