Elevii și voluntarii plantează copaci, de Ziua Pământului, la Constanța

201
Elevii și voluntarii plantează copaci, de Ziua Pământului, la Constanța - plantaricopaci-1461256561.jpg

Articole de la același autor

De mai bine de 40 de ani, pe 22 aprilie se celebrează Ziua Pământului, ziua când s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător. Și în municipiul Constanța, această zi va fi marcată așa cum se cuvine.

Astfel, astăzi, de la ora 10, mai mulți elevi de la școlile și liceele constănțene vor planta copaci în Parcul Tăbăcărie. În ace-lași timp, elevii vor planta și promisiunile lor de protejare a mediului și a parcului Tăbăcărie la rădăcina fiecărui copac. De la ora 11, Cercetașii României și centrul local al Cercetașilor Marini vor planta și ei copaci și își vor depune promisiunile verzi față de mediul înconjurător, urmând ca, de la ora 13, acțiunea de plantare să fie continuată de voluntarii Leroy Merlin Constanța.

"Toate aceste activități sunt incluse în cea mai amplă acțiune de responsabilizare civică față de mediul înconjurător din orașul Constanța , campania Curățăm Constanța Noastră", explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Liviu Tramudana.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, peste 60 de voluntari OMV Petrom, sub coordonarea Greenpact, au răspuns inițiativei autorităților locale și au participat la o amplă acțiune de igienizare a lacului Tăbăcărie.

Muncitorii de la salubrizare sunt și ei prezenți în aceste zile în cartierul Tomis Nord și în stațiunea Mamaia. Platformele de colectare vor fi spălate, dezinfectate și reparate, până la finalul campaniei, în toate cartierele din municipiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6777 secunde