Elevii din Medgidia, implicați într-un nou proiect

275
Elevii din Medgidia,  implicați într-un nou proiect - flashmob1-1536340837.jpg

Articole de la același autor

Liceul Teoretic "Nicolae Băcescu" din Medgidia organizează luni, 10 septembrie, începând cu ora 18.00, în Piațeta "Decebal", flashmob-ul de promovare a proiectului european "Fortin - pentru Satu Nou, Mircea Vodă - transformarea unei comunități marginalizate într-o comunitate prosperă".

Potrivit directorului instituției de învățământ, prof. Marius Furtună, acțiunea face parte din proiectul național "Euroscola 2018-2019", propus de Biroul Parlamentului European în România (BIPE), în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale.

Cea de-a XI-a ediție a concursului "Euroscola" se desfășoară sub titlul generic "Europa pentru noi". În cadrul competiției naționale, elevii sunt invitați să identifice și să aleagă unul dintre proiectele realizate cu finanțare europeană, în zona în care se află unitatea lor de învățământ și să realizeze o campanie de promovare a acestuia, până la data de 24 octombrie.

Anul acesta, liceul constănțean s-a înscris în această competiție, cu o echipă formată din 24 de elevi din clasa a XI-a și doi profesori coordonatori. Directorul a precizat că flashmob-ul care urmează a avea loc face parte din activitățile incluse în campania de promovare derulată de echipa liceului, sub titlul "Europa pentru noi, noi pentru Europa". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7248 secunde