"Egiptul Antic" din Constanța. Surprize pentru micuții care ajung în City Park Mall

396

Articole de la același autor

După succesul înregistrat de "Copiii cuceresc spațiul", City Park Mall găzduiește o nouă expoziție interactivă, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Expoziția "Egiptul Antic" se desfășoară între 11 ianuarie și 7 februarie și își propune să ofere copiilor bucuria unei aventuri extraordinare, în timp ce des-coperă informații interesante despre una dintre cele mai importante civilizații din epoca antică.

Copiii vor experimenta un curs interactiv de 30-45 de minute, ce încurajează învățarea prin joacă, în timp ce machetele piramidelor, costumele copiilor și puzzle-urile vor transforma lecția într-o experiență distractivă. Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi îndrumați de ghizi specializați care vor răspunde la toate întrebările celor mici.

Copiii intră în atmosfera Egiptului Antic încă din primele minute ale experienței, când sunt costumați în faraoni sau Cleo-patra înainte de a începe turul.

Odată intrați în noile roluri, copiii încep o călătorie inedită într-o lume mistică, unde vor vizita interiorul piramidei, vor căuta artefacte în nisip pentru a afla parola de intrare în camera comorilor, vor descoperi sarcofagul lui Tutankamon și vor afla detalii despre viața celui mai cunoscut faraon al Egiptului, vor descifra jocuri de puzzle magnetice și misterele hieroglifelor. Copiii vor lua parte la construcția unei piramide în miniatură și vor afla cum au fost construite acestea în antichitate.

Distracția însoțește micii curioși în fiecare punct al expoziției - copiii vor face cunoștință cu mumii și vor afla mai multe despre cum a apărut acest mit înfricoșător. Pozele haioase care pot fi realizate de părinții copiilor pe tronul unui rege egiptean sau într-un sarcofag pot întregi rețeta de succes pentru o aventură completă.

Programul expoziției este de luni până vineri, în intervalul orar 12.00 - 20.00, iar sâmbătă și duminică, între 10.00 - 20.00. Biletele pentru expoziția "Egiptul Antic" au prețul de 12 lei și vor putea fi achiziționate de la biroul Info Desk din City Park Mall. Grupurile organizate de minim 10 copii vor putea achiziționa biletul de intrare la un preț redus de 10 lei/copil.

Rezervările se pot face la numărul de telefon 0743.139.873, pe adresa de email [email protected] sau direct la biroul Info Desk din City Park Mall, de unde se pot achiziționa biletele de intrare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5037 secunde