Eforie Sud rămâne fără apă rece

129
1
Eforie Sud rămâne fără apă rece - seopreste-1396972913.jpg

Articole recomandate

Localitatea Eforie Sud nu are apă rece, astăzi, până la noapte. 
Pentru executarea unor lucrări de racordare a conductei principale de alimentare cu apă din Eforie Sud, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA a întrerupt furnizarea apei potabile încă de azi-noapte, de la ora 24,00. Sunt afectați consumatorii din localitatea Eforie Sud, iar cei din Tuzla vor avea apă cu presiuni scăzute. Furnizarea apei va fi reluată în jurul orei 24.00. 
De asemenea, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a conductei principale de distribuție și a stației de pompare Cota 20, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile mâine, între orele 8,30 și 20,30. Vor fi afectați toți consumatorii din localitățile Mihail Kogălniceanu și Nicolae Bălcescu.
"Ne cerem scuze față de abonații afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că SC RAJA SA Constanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt", precizează purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA, Irina Oprea. 


Comentează știrea

eforie sud
9 aprilie 2014
apa

Culmea ca avem apa!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Social : Stațiunea Mamaia, fără apă rece
Pagina a fost generata in 0.6222 secunde