Eforie Aqua Park animă litoralul

462
Eforie Aqua Park animă litoralul - eforieaquapark3-1531487667.jpg

Articole de la același autor

Dacă nu aveți planuri pentru acest final de săptămână, permiteți-ne să vă facem o recomandare: Eforie Aqua Park. Veți găsi aici un loc plin de viață, cu numeroase atracții pentru copii și adulți cu suflet de copil.

Încă de la prima oră a dimineții, copiii sunt întâmpinați de personaje din desene animate și sunt invitați să se bucure de atracțiile din "Regatul apelor". Pe tot parcursul zilei, prichindeii sunt ademeniți la joacă de animatorii parcului. Super eroi, magicieni, ursuleți, chiar și Alba ca Zăpada, cu toții și-au unit forțele la Eforie Aqua Park pentru a le asigura celor mici o vacanță de poveste. Cei mari nu sunt lăsați de-o parte. Pot participa la ore de aqua zumba și sunt antrenați de dimineață până seara în numeroase concursuri cu premii.

"Cei aflați în vacanță, fără dubiu, caută distracție și relaxare. Înțelegem foarte bine acest aspect și venim în întâmpinarea turiștilor cu multă animație, concerte și zone de relaxare. Putem spune că suntem un parc acvatic complet", declară Norina Boldeanu, reprezentant al Eforie Aqua Park.

Printre dotările Eforie Aqua Park se numără nouă tobogane, un jacuzzi cu capacitate de peste 25 persoane, rodeo, loc de joacă fără apă, sute de șezlonguri și baldachine. Turiștii și constănțenii care doresc să petreacă o zi de neuitat la parcul acvatic sunt așteptați în Eforie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4468 secunde