Mai multe ştiri online:

Eforie Aqua Park animă litoralul

Ştire online publicată Vineri, 13 Iulie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Dacă nu aveți planuri pentru acest final de săptămână, permiteți-ne să vă facem o recomandare: Eforie Aqua Park. Veți găsi aici un loc plin de viață, cu numeroase atracții pentru copii și adulți cu suflet de copil.

Încă de la prima oră a dimineții, copiii sunt întâmpinați de personaje din desene animate și sunt invitați să se bucure de atracțiile din „Regatul apelor”. Pe tot parcursul zilei, prichindeii sunt ademeniți la joacă de animatorii parcului. Super eroi, magicieni, ursuleți, chiar și Alba ca Zăpada, cu toții și-au unit forțele la Eforie Aqua Park pentru a le asigura celor mici o vacanță de poveste. Cei mari nu sunt lăsați de-o parte. Pot participa la ore de aqua zumba și sunt antrenați de dimineață până seara în numeroase concursuri cu premii.

„Cei aflați în vacanță, fără dubiu, caută distracție și relaxare. Înțelegem foarte bine acest aspect și venim în întâmpinarea turiștilor cu multă animație, concerte și zone de relaxare. Putem spune că suntem un parc acvatic complet”, declară Norina Boldeanu, reprezentant al Eforie Aqua Park.

Printre dotările Eforie Aqua Park se numără nouă tobogane, un jacuzzi cu capacitate de peste 25 persoane, rodeo, loc de joacă fără apă, sute de șezlonguri și baldachine. Turiștii și constănțenii care doresc să petreacă o zi de neuitat la parcul acvatic sunt așteptați în Eforie.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8723 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7587 secunde