Echipe mobile de vaccinare, la persoanele netransportabile din Constanţa

Joi, 21 Octombrie 2021, 11:58
250
Reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală asigură însoțirea și transportul cu autospecialele instituției a echipelor mobile de vaccinare la domiciliile persoanelor netransportabile.

În cursul zilei de miercuri, 20 octombrie, polițiștii locali s-au deplasat la 15 locații din municipiu. De asemenea, polițiștii locali acționează în permanență pentru menținerea ordinii și liniștii publice în cadrul Centrului de vaccinare situat în incinta Pavilionului Expozițional din municipiul Constanța și la centrul de vaccinare mobil deschis la City Park Mall, pentru ca procesul de imunizare să se desfășoare fără incidente.

Centrul de vaccinare amenajat la Pavilionul Expozițional din Constanța funcționează zilnic, în intervalul orar 8.00 - 20.00.

Orice informație legată de activitatea de vaccinare la centrul de la Pavilionul Expozițional poate fi obținută la numărul de telefon 0241/484.724.

Cel mai mare centru de vaccinare din județul Constanța oferă un spațiu generos în care activitatea de imunizare se poate realiza în cele mai bune condiții. Accesul în zonă este facilitat de mijloacele de transport în comun care circulă pe liniile 102 P, 5-40 și 14.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.242 secunde