Echipamente și containere noi pentru salvamarii din Constanţa şi Mamaia

273
Echipamente și containere noi pentru salvamarii din Constanţa şi Mamaia - echipamente-1628769059.jpg

Articole de la același autor

Pentru ca salvamarii și echipele de prim ajutor din Constanța și din Mamaia să poată interveni cât mai rapid și mai eficient atunci când este cazul, administraţia locală a achiziționat noi echipamente.

Mai exact, de la începutul verii, salvamarii au fost dotați cu megafoane, două ATV-uri, 100 de tuburi de salvare, care vin să completeze echipamentele destinate intervenției rapide pentru salvarea vieților omenești. De asemenea, de curând municipalitatea a achiziționat cinci containere, din care patru sunt etajate și unul bază, utilate cu aer condiționat. Acestea completează astfel dotările şi aduc un plus de confort personalului de intervenție.

„În momentul de față, există patru puncte de salvamar și prim ajutor pe plajele din Constanța și Mamaia, dotate și utilate cu toate echipamentele necesare. Amintim că de la 1 iunie aproximativ 120 de salvamari și personal de prim ajutor lucrează la capacitate maximă și veghează plajele din Constanța și Mamaia, între orele 8.30 şi 19.30”, precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3999 secunde