Echipamente medicale de ultimă generație pentru Spitalul CF Port

173
Echipamente medicale de ultimă generație pentru Spitalul CF Port - donatii2-1592583345.jpg

Articole de la același autor

Asociația "Dăruiește Aripi" a ajutat la dotarea cu aparatură performantă de diagnostic a Spitalului Clinic Căi Ferate Constanța, cu sprijinul CHS Silotrans. Potrivit acestora, echipamentele, în valoare de peste 26.000 euro, contribuie la oferirea unui diagnostic rapid și o monitorizare optimă în evoluția bolii, în special pentru cazurile grave, vizând în primul rând, pacienții infectați cu Covid-19. Această achiziție, constând în trei analizoare de laborator de ultimă generație, asigură determinare ultra-rapidă și performantă, oferind un randament crescut actului medical din acest spital.

"Este pentru prima oară când susținem activitatea Spitalului CF Constanța și sper ca această acțiune să înlesnească o strânsă colaborare între spital și operatorii portuari din Constanța, colaborare benefică de ambele părți", a declarat președintele asociației, Alina Pătrăhău.

În prezent, unitatea sanitară asigură asistență medicală în perimetrul platformei portuare și este atestată pentru siguranță și sănătate în domeniul transporturilor, fiind unul dintre cele 15 spitale din rețeaua națională a Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor din România. Aceasta are o configurație complexă, de tip multipavilionar, cu patru spații, cu o capacitate totală de 166 de paturi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3868 secunde