Echipamente IT, donate de Grupul Renault România în școlile și grădinițele din România

112
Echipamente IT, donate de Grupul Renault România în școlile și grădinițele din România - 2h8b0175-1465898478.jpg

Articole recomandate

75 de grădinițe, școli, licee, ONG-uri și alte instituții publice din domeniul educației beneficiază, începând de la sfârșitul săptămânii trecute, de echipamente IT donate de Grupul Renault România și recondiționate de Asociația Ateliere Fără Frontiere. 500 de desktop-uri și laptop-uri au intrat în dotarea respectivelor instituții pentru a contribui la calitatea actului de învățământ și educație în rândul copiilor și tinerilor.


Joi, 9, și vineri, 10 iunie, reprezentanții acestor instituții și organizații din Argeș, București, Dâmbovița și Ilfov, au participat la ceremoniile de final ale proiectului "Dublu Click pe educație cu Renault", creat de Grupul Renault, în parteneriat cu Asociația Ateliere Fără Frontiere. 


Proiectul de solidaritate digitală a demarat la începutul lunii aprilie, când s-a dat startul înscrierilor unor proiecte de educație derulate de instituțiile din sistemul public și ONG-uri, care activează în comunități din Argeș, București, Dâmbovița și Ilfov. Dintr-un total de 95 de proiecte depuse, 75 au fost alese eligibile cu ajutorul unui juriu format din reprezentanți ai Grupului Renault, asociației Ateliere Fără Frontiere, dar și din parteneri independenți.


Din partea Grupului Renault, Anca Oreviceanu, director comunicare și responsabilitate socială, prezentă la cele două ceremonii, în Argeș, la Pitești, și la București, a declarat : « Prin acest proiect ne-am propus să contribuim la ameliorarea bazei materiale a grădinițelor, școlilor, liceelor și celorlalte instituții și, prin aceasta, la dezvoltarea competențelor și aptitudinilor elevilor în domeniul utilizării calculatoarelor. Astăzi, a ști să utilizezi un calculator nu mai este un lux, este o necesitate și am dorit să oferim cât mai multor copii și tineri o șansă să învețe.» Grupul Renault România încurajează dezvoltarea abilităților digitale în rândul copiilor și tinerilor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6786 secunde