€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

E JALE PE LITORAL! AMENZI USTURĂTOARE PENTRU MAI MULTE RESTAURANTE DIN CONSTANȚA

Ştire online publicată Vineri, 21 Iulie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Cinci restaurante, un magazin alimentar, o unitate tip fast food și o patiserie au fost verificate în cursul zilei de ieri de inspectorii sanitar-veterinari din cadrul Comandamentului Litoral al Autorității Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.


Inspectorii au găsit probleme la depozitarea și etichetarea produselor, dar și situații în care nu erau respectate condițiile de igienă în spațiile de producție. De asemenea, a fost identificată și o situație în care operatorul economic nu anunțase Direcția Sanitar-Veterinară de începerea activității supuse controlului sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor.


În urma acestor probleme au fost acordate amenzi în valoare de 16.000 de lei și au fost confiscate și retrase de la comercializare cinci de kilograme de produse alimentare, improprii consumului uman, cantitate care a fost dirijată către o unitate de neutralizare.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.714 secunde