E JALE PE LITORAL! AMENZI USTURĂTOARE PENTRU MAI MULTE RESTAURANTE DIN CONSTANȚA

2945
2
E JALE PE LITORAL! AMENZI USTURĂTOARE PENTRU MAI MULTE RESTAURANTE DIN CONSTANȚA - opc1439461399-1500626760.jpg

Articole de la același autor

Cinci restaurante, un magazin alimentar, o unitate tip fast food și o patiserie au fost verificate în cursul zilei de ieri de inspectorii sanitar-veterinari din cadrul Comandamentului Litoral al Autorității Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.


Inspectorii au găsit probleme la depozitarea și etichetarea produselor, dar și situații în care nu erau respectate condițiile de igienă în spațiile de producție. De asemenea, a fost identificată și o situație în care operatorul economic nu anunțase Direcția Sanitar-Veterinară de începerea activității supuse controlului sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor.


În urma acestor probleme au fost acordate amenzi în valoare de 16.000 de lei și au fost confiscate și retrase de la comercializare cinci de kilograme de produse alimentare, improprii consumului uman, cantitate care a fost dirijată către o unitate de neutralizare.


Comentează știrea

Anonim
21 iulie 2017
Prea putin

Pana o sa ' zboare' domnul de la opc ..ca apoi spaga la putere si iar o sa mancam stricaciuni ..mizerie si tot asa..premierul cu fata de betiv.ca sigur e .sa manance el din tot ce a gasit domnul Horia cu probleme ..dar na noi promovam hotel de 5 stele cu 1500 camera pe noapte..pai ba nene Tudorica nu toti au posibilitatea asta

ion
22 iulie 2017
articol slab

... care sunt restaurantele cu probleme ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5729 secunde